Όχι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθείτε ηλεκτρικό σοκ κατά την προπόνηση καθώς ο εξοπλισμός λειτουργεί με χαμηλή τάση μέσω εξωτερικού τροφοδοτικού ή μπαταρίας. Η μέγιστη ισχύς των παραγόμενων ηλεκτρικών παλμών διέγερσης είναι 0.05 Watt RMS.

Για την επίτευξη αγωγιμότητας μεταξύ των ηλεκτροδίων και του σώματος, τα ηλεκτρόδια βρέχονται με νερό βρύσης.

Ναι, εκτελείτε κατάλληλες ασκήσεις ανάλογα με το επίπεδό σας και τις ικανότητές που σας τις επιδεικνύει ο προσωπικός σας προπονητής. Η εκτέλεση των ασκήσεων σε συγχρονισμό με το ρυθμό των ηλεκτρικών παλμών από τη συσκευή προσφέρει ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της προπόνησης σε σχέση με την απλή άσκηση.

Οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα με τη βοήθεια εξειδικευμένων προσωπικών γυμναστών- προπονητών που σας βοηθούν να εκτελέσετε τις ασκήσεις σωστά και να διατηρείτε τη σωστή στάση σώματος. Επίσης σας επιδεικνύουν τις ασκήσεις και τις εκτελούν μαζί σας, σας συμβουλεύουν για τις διατροφικές συνήθειες, είναι ευγενικοί και υποστηρικτικοί.

Για να πετύχετε τη βέλτιστη απόδοση προτείνεται να καταλώνετε φαγητό πλούσιο σε υδατάνθρακες 2,5 με 3 ώρες πριν την προπόνηση. Δεν θα πρέπει να καταναλώνετε φαγητό νωρίτερα πριν την προπόνηση για να αποφύγετε στομαχικές διαταραχές.

Πιείτε τουλάχιστον μισό λίτρο νερού 30 με 40 λεπτά πριν την προπόνηση για να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο. Η επαρκής πόση υγρών (2 με 3 λίτρα κάθε μέρα) είναι βασικό στοιχείο μιας υγιεινής διατροφής.

Θα σας προσφερθούν όλα τα απαραίτητα για την προπόνηση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμφανιστείτε!

Μπορείτε αν είναι από 95% βαμβάκι, είναι εφαρμοστός, με μακριά μανίκια έως τον αγκώνα και μακριά μπατζάκια έως τον αστράγαλο.

Η προτεινόμενη συχνότητα προπονήσεων E-Fit είναι 2x20 λεπτά ανά βδομάδα. Εκτός αν κάνετε και άλλη επιπλέον άσκηση, επιτρέπονται 3 προπονήσεις ανά βδομάδα με χρονική απόσταση μεταξύ τους οπωσδήποτε 48 ώρες.

Δεν προτείνεται γιατί η υψηλής έντασης προπονήσεις EMS απαιτούν 2 με 3 ημέρες περίοδο ξεκούρασης. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε το σώμα σας να ξεκουραστεί γιατί πολύ μικρός χρόνος ξεκούρασης μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα υπερκόπωσης.

Οι περισσότεροι μυϊκοί ηλεκτροδιεγέρτες σχεδιάστηκαν για να εφαρμόζουν παθητική μυϊκή ηλεκτρική διέγερση. Κατά τη διάρκεια προπόνησης E-Fit η μυϊκή ηλεκτρική διέγερση εφαρμόζεται σε μύες που γυμνάζονται ενεργητικά λόγω εκτέλεσης σειράς ασκήσεων με την καθοδήγηση προπονητή.

Η μυϊκή δυσκαμψία είναι πιο έντονη μετά την πρώτη συνεδρία καθώς το E-Fit ενεργοποιεί και γυμνάζει μύες που είναι στα βαθύτερα στρώματα και είναι πολύ δύσκολο να γυμνασθούν με την κλασσική προπόνηση. Η επίδραση αυτή μειώνεται σταδιακά στις επόμενες συνεδρίες. Η μυϊκή δυσκαμψία μπορεί να διαρκέσει 2 με 3 ημέρες μετά την προπόνηση, περισσότερο από μια συμβατική προπόνηση.

Στις συσκευές E-Fit οι παράμετροι της διάρκειας παλμού, συχνότητας και έντασης επιλέγονται ελεύθερα και προσαρμόζονται στις προσωπικές ανάγκες που εξαρτώνται από το σωματότυπο, την ηλικία, το φύλο και το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η επίδραση της απώλειας βάρους δεν συμβαίνει άμεσα. Η ένταση της προπόνησης αυξάνει τον μεταβολισμό και με την εφαρμογή σωστής δίαιτας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η διαδικασία απώλειας βάρους.

Οι προπονήσεις E-Fit ενισχύουν τη σύσφιξη του δέρματος και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Συνίσταται επίσης για νέες μητέρες που θέλουν να επαναφέρουν το σώμα τους στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Δεν επιτρέπεται καθόλου η χρήση του E-Fit κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν συνίσταται κατά τη διάρκεια της λοχείας.

Μια εντυπωσιακή αλλαγή μπορεί να επιτευχθεί από μια σύνθετη διαδικασία που περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή και 2 με 3 προπονήσεις ανά βδομάδα. Ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά τις 10 πρώτες συνεδρίες.

Βεβαίως ναι, αφού ο ίδιος εξοπλισμός προήλθε από τη φυσικοθεραπεία. Δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις και έτσι μπορούν να ενδυναμωθούν εξατομικευμένα συγκεκριμένοι μύες στην περιοχή του τραυματισμού.

Η προπόνηση E-Fit δεν επιβαρύνει καθόλου τις αρθρώσεις.

Η προπόνηση E-Fit προτείνεται στον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Υπάρχουν ασκούμενοι άνω των 50 ετών που μπορούν να παρακολουθήσουν μια προπόνηση E-Fit. Επίσης υπάρχουν νεαρές μητέρες που γυμνάζονται μετά την εγκυμοσύνη. Επίσης υπάρχουν αθλητές διαφόρων αθλημάτων που βελτιώνουν την απόδοσή τους, αυξάνουν την ταχύτητά τους, γραμμώνουν τους μύες τους και ενισχύουν τη δύναμή τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι ωστόσο θέλουν απλώς να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και την εμφάνισή τους, κάτι που σίγουρα μπορούν να το καταφέρουν με το E-Fit.

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com