Στη σημερινή χαοτική εποχή σχεδόν όλοι βάζουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις πάνω από την υγεία, την προσωπική ζωή και τον ελεύθερο χρόνο. Πολλοί εργάζονται 10 με 16 ώρες την ημέρα και δυστυχώς δεν απομένει έτσι καθόλου χρόνος και ενέργεια για σωστή διατροφή και άσκηση. 

Για το E-Fit αρκούν 2 φορές x 20 λεπτά την εβδομάδα ώστε να βοηθήσει όσους αναζητούν ένα πιο ενεργητικό και υγιεινό τρόπο ζωής.  

 Το E-Fit αποτελεί τη σύγχρονη και αποδοτική λύση που είναι διαθέσιμη και στον εργασιακό χώρο και προσφέρει τη δυνατότητα για άσκηση και ευεξία με ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια.

 Επιπρόσθετα των προγραμμάτων άσκησης και μυϊκού τόνου, είναι κατάλληλο για αποθεραπεία και αποκατάσταση, καθώς και προληπτικά για τη βελτίωση της ορθής στάσης του σώματος, την ενδυνάμωση ασθενών παρασπονδυλικών και σκελετικών μυών ή για την αντιμετώπιση άλλων γνωστών παθολογικών καταστάσεων.

 Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι ορατά μετά από μερικές προπονήσεις. Μετά από 8 με 10 συνεδρίες ο μυϊκός τόνος και η υποστηρικτική λειτουργία των παρασπονδυλικών και ραχιαίων μυών έχει βελτιωθεί σημαντικά, και αυτό συμβάλει στην αποφόρτιση των μεσοσπονδύλιων δίσκων και των σπονδύλων.

Ο στόχος ήταν η σχεδίαση μιας φορητής μονάδας που θα επέτρεπε την άσκηση ή τη βελτίωση της στάσης του σώματος ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον. Και τον στόχο αυτόν τον πετύχαμε. Με συχνότητα μια ή δύο φορές την εβδομάδα για περίπου 15 λεπτά, και σε συνδυασμό με άλλες ασκήσεις βελτίωσης της στάσης του σώματος με την καθοδήγηση φυσικοθεραπευτή, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εντυπωσιακά. 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com