Λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής διαθέτουμε λίγο χρόνο και ενέργεια για να αφιερώσουμε στην υγιεινή διατροφή και άσκηση. Με μόνο 2 x 20 λεπτά προπονήσεις την εβδομάδα, το E-Fit βοηθάει όποιον αναζητεί μια ζωή γεμάτη υγεία και ενέργεια. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν έναν νέο, αποδοτικό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σε ήδη γνωστές μεθόδους γυμναστικής, βελτιώνει την απόδοση στα αθλήματα και εξασφαλίζει άριστη φυσική κατάσταση και μυϊκή λειτουργία.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την πολυτέλεια να αφιερώσουν πολλές ώρες κάθε εβδομάδα για γυμναστική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή άλλων λόγων. Το E-Fit είναι η ιδανική λύση για αυτούς. Με μόνο 2 x 20 λεπτά προπονήσεις την εβδομάδα μπορούν να βελτιώσουν την αντοχή τους, να διατηρήσουν πολύ καλή φυσική και πνευματική κατάσταση.

Επίσης υπάρχουν άνθρωποι, που μετά από χρόνια απραξίας, πιστεύουν ότι δεν έχουν τη δύναμη να ξεκινήσουν, να αποκτήσουν ξανά και να διατηρήσουν την παλιά καλή φυσική τους κατάσταση. Η προπόνηση με EMS μειώνει το χρόνο επαναφοράς της καλής φυσικής κατάστασης και προετοιμάζει γρηγορότερα τους μύες να δεχθούν εντονότερη άσκηση. Το πλεονέκτημα αυτό επιδρά πολύ θετικά στην ψυχολογία αφού αυξάνει τη θέληση για άσκηση και προσφέρει αίσθημα ικανοποίησης αφού επιτυγχάνετε τους στόχους γρηγορότερα και η βελτίωση είναι ορατή τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων E-Fit, όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας όπως τρέξιμο, ποδήλατο κ.α. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος κάθε ερασιτεχνικής αθλητικής δραστηριότητας, να αφιερώνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας με ένα διασκεδαστικό και υγιεινό τρόπο για το σώμα μας. 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com