Το E-Fit δεν προσφέρει μοναδικές δυνατότητες άσκησης και άθλησης. Έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένο και στο πεδίο της θεραπείας και αποκατάστασης. 

Η συσκευή EF-1280M αποτελεί τη μοναδική παγκοσμίως συσκευή ολόσωμου EMS με ιατρική πιστοποίηση για αποκατάσταση τραυματισμών και διόρθωσης της στάσης του σώματος που οφείλεται συνήθως σε πολύωρη λανθασμένη στάση κατά την εργασία. Είναι σχεδιασμένη για την ενδυνάμωση εξασθενημένων παρασπονδυλικών και άλλων σκελετικών μυών ή για τη θεραπεία υφιστάμενων παθολογικών καταστάσεων. Η φορητότητα της συσκευής και η δυνατότητα εφαρμογής σε 2 άτομα ταυτόχρονα καθώς και οι ελάχιστες απαιτήσεις χώρου (μέγιστο 10m2), επιτρέπουν την εφαρμογή μια ή δύο φορές την εβδομάδα για 15 λεπτά ακόμα και στον εργασιακό χώρο. Συνδυάζεται με προτεινόμενες από το φυσικοθεραπευτή σας ασκήσεις και τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μερικές μόνο συνεδρίες. Μετά από 8-10 συνεδρίες ο μυϊκός τόνος και η υποστηρικτική λειτουργία των παρασπονδυλικών και των ραχιαίων μυών έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ως αποτέλεσμα έχει μειωθεί και η φόρτιση στους μεσοσπονδύλιους δίσκους και στη σπονδυλική στήλη. Η θεραπεία εκτελείται με τη χρήση ειδικού γιλέκου που επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση των ηλεκτροδίων στα σημεία ενδιαφέροντος, με τη μέγιστη άνεση και σε σύντομο χρόνο. 

Οι χρονοβόροι τρόποι γυμναστικής των στελεχών μιας εταιρίας που απαιτούν συνήθως και μετακινήσεις, μπορούν να αντικατασταθούν από 20-λεπτες συνεδρίες δύο φορές την εβδομάδα μέσα στον εργασιακό χώρο. Ευχάριστα διαλλείματα ευεξίας που αυξάνουν την αποδοτικότητα και συνιστούν μια συστηματική άσκηση αλλά και ένα τρόπο αποφυγής μυοσκελετικών προβλημάτων. 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com