Νέο επίπεδο άσκησης ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης

Χάρις στις καινοτομίες του E-Fit, η νέα υψηλής τεχνολογίας συσκευή EF-2080 προσφέρει νέες δυνατότητες για επιχειρήσεις και για ανθρώπους που θέλουν να προπονηθούν. Μια από τις μοναδικές καινοτομίες είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης άσκησης 2 ανθρώπων, μια εξαιρετική λύση για όσους προτιμούν να προπονούνται σε ζευγάρι. Η συσκευή έχει αναπτυχθεί από ειδικούς μηχανικούς και είναι ασφαλής, όμορφη αισθητικά και εύκολη στη χρήση. Η άψογη ποιότητα κατασκευής ήταν από τους πρωταρχικούς στόχους, για αυτό είναι κατασκευασμένη η πρόσοψη από αντιχαρακτικό γυαλί και απεικονίζει σε έγχρωμη οθόνη LED τις παραμέτρους της άσκησης καθώς και τις μυϊκές ομάδες που γυμνάζονται. Το περίβλημά της είναι ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου επεξεργασμένο από εργαλειομηχανή CNC ακριβώς στο τελικό του σχήμα.

 

Επιπλέον πλεονεκτήματα και καινοτόμες λύσεις:

 • Πολυλειτουργικοί Περιστροφικοί Διακόπτες
  Στις δύο πλευρές εκατέρωθεν της οθόνης της συσκευής, υπάρχουν 12 άριστης ποιότητας περιστροφικοί κωδικοποιητές που επιτρέπουν την λειτουργία και τη ρύθμιση παραμέτρων για κάθε κανάλι απλά περιστρέφοντας και πιέζοντάς τους.
 • Μονή Λειτουργία (άσκηση ενός ατόμου) /Διπλή Λειτουργία (άσκηση δύο ατόμων ταυτόχρονα)
  Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι λειτουργίας της συσκευής E-Fit, η Μονή και η Διπλή Λειτουργία. Η συσκευή EF-2080 χρησιμοποιεί στη Μονή Λειτουργία 10 ανεξάρτητα κανάλια διέγερσης για 10 διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Στη Διπλή Λειτουργία η άσκηση γίνεται ταυτόχρονα μέσω 2x6 ανεξάρτητων καναλιών διέγερσης.
 • Μονή Λειτουργία
  Επιτρέπει την πιο ακριβή εφαρμογή παραμέτρων ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης. Δίνει δυνατότητα επιλογής παραμέτρων εξατομικευμένα για ένα άτομο και γυμνάζει 10 μυϊκές ομάδες (πλατείς ραχιαίους, ιερωνοτιαίο, γλουτιαίους, ορθό κοιλιακό, θωρακικούς, τετρακέφαλο, οπίσθιο μηριαίο, δικεφάλους, τρικεφάλους, γαστροκνήμιοι) μέσω 10 ανεξάρτητων καναλιών. 
 • Διπλή Λειτουργία
  Δύο άτομα μπορούν να συγχρονίσουν την άσκηση τους με αυτό τον τρόπο λειτουργίας. Στη Διπλή Λειτουργία είναι δυνατή η επιλογή παραμέτρων σε 6 κανάλια που γυμνάζουν 9 μυϊκές ομάδες σε κάθε άτομο ξεχωριστά (πλατείς ραχιαίους, ιερωνοτιαίο, γλουτιαίους, ορθό κοιλιακό, θωρακικούς, τετρακέφαλο, οπίσθιο μηριαίο, δικεφάλους, τρικεφάλους).

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com