Το E-Fit είναι ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει! 

 Σου ταιριάζει απόλυτα γιατί μπορείς να είσαι σε φόρμα εύκολα, με τον δικό σου ρυθμό και ένταση.

  Εάν λοιπόν, αντί για τις συνωστισμένες και θορυβώδεις αίθουσες γυμναστικής, προτιμάς ένα πολύπλευρο πρόγραμμα άσκησης με τη μέγιστη προσοχή και επαγγελματική καθοδήγηση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, το E-Fit είναι η τέλεια λύση.

 Τι σου προσφέρει το E-Fit; 

Μόνο αυτό που χρειάζεσαι: εξατομικευμένες και ποικιλόμορφες συνεδρίες ασκήσεων. Κατά τη διάρκεια της άσκησης είσαι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Εάν θελήσεις η φιλενάδα ή ο φίλος σου να σε συνοδεύσουν στην προπόνηση, και αυτό είναι πλέον δυνατόν με την καινούργια συσκευή EF-2080.

Η μέθοδος της ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης όταν συνδυάζεται με ενεργητική άσκηση ενισχύει τη μυϊκή ενδυνάμωση και το μυϊκό τόνο και ΔΕΝ θα πρέπει να συγχέεται με τη θεραπεία ηλεκτροδιέγερσης που εφαρμόζεται σε θέση κατάκλισης από ινστιτούτα αισθητικής ιατρικής ή από κέντρα φυσικοθεραπείας.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρική μυϊκή διέγερση, εκτελούνται ασκήσεις γυμναστικής οποιουδήποτε τύπου σας αρέσει ή συνίστανται από τον προπονητή σας. Το αποτελέσμα είναι δέκα φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερα αποτελέσματα από το να εφαρμόζατε ΗΜΔ ή ασκήσεις ξεχωριστά. Η καινοτομία του E-Fit βρίσκεται σε αυτό το σημείο, ασκήσεις με ταυτόχρονη ολόσωμη ηλεκτρική μυϊκή διέγερση. Επειδή όλες οι μυϊκές ομάδες ασκούνται την ίδια στιγμή, η μέση διάρκεια μιας συνεδρίας μειώνεται στο 1/6. Στην ώρα που δαπανείτε στο γυμναστήριο, εκτελείτε διαφορετικές ασκήσεις για να γυμνάσετε όλο το σώμα, που σημαίνει 15-20 λεπτά για κάθε περιοχή του σώματος και 3-4 επαναλήψεις για κάθε άσκηση όπου παράγονται 30-40 μυϊκές συσπάσεις. Σε αντίθεση, με τον εξοπλισμό E-Fit όλες οι μυϊκές ομάδες γυμνάζονται την ίδια στιγμή και χάρις στους ηλεκτρικούς παλμούς της συσκευής προκαλούνται 30-40 μικρό-συσπάσεις ανά δευτερόλεπτο σε όλους τους μύες. Οι ταυτόχρονες ασκήσεις επιτείνουν και ενισχύουν ακόμα περισσότερο τους μύες που είναι ήδη σε σύσπαση, όπου η συνολική επίδραση μεταφράζεται σε περίπου 36.000 συσπάσεις σε όλο το σώμα σε μόνο 20 λεπτά προπόνησης. Ο τεχνικός ρουχισμός, ένα ειδικό γιλέκο και ένα ειδικό σορτς είναι βασικό στοιχεία των συσκευών E-Fit. Είναι κατασκευασμένα από ελαφριά, ισχυρά και αντι-βακτηριδιακά υλικά που είναι εύκολα να καθαριστούν, αερίζονται και είναι σχεδιασμένα να συγκρατούν στις σωστές θέσεις τα ηλεκτρόδια για τη διέγερση. 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com